Sing Sin. We / Thin Gin. We / Jazz June. We / Die soon.
Δεν θα κάτσω να δω τι λέγαμε ότι θέλαμε να κάνουμε ή να αλλάξουμε πέρυσι. Κάποια τα κάναμε, κάποια όχι, τα new year’s resolutions συνήθως χάνουν την ισχύ τους περίπου όταν ανοίγουν τα σχολεία. Επίσης πρόσφατα διαπίστωσα μια νέα γκάμα ανεκδότων με τη φράση new year resolution τα οποία πρέπει να σταματήσουν. Άμεσα παρακαλώ. Μπαίνω στον πειρασμό να χαρακτηρίσω την προηγούμενη χρονιά ως περίεργη, αλλά από την άλλη δυσκολεύομαι να θυμηθώ πότε μια χρονιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κάτι άλλο πέρα από περίεργη. Δεν ξέρω αν το 2013 αλλάξαμε πολύ ή λίγο, ποτέ δεν μπορούσα να παρακολουθήσω αυτές τις διεργασίες. Το 2014 επίσης μας καλεί να αλλάξουμε περισσότερο. Θα δείξει αν θα τα καταφέρουμε, θα χει ενδιαφέρον η πορεία όπως και να έχει. Κατά τ’ άλλα παιδιά υγεία, παγκόσμια ειρήνη, ευτυχία, αγάπη και άλλα ευτυχισμένα όνειρα για τη νέα χρονιά.
Από μουσικής πλευράς το 2013 μου άφησε αρκετά ανάμεικτες εντυπώσεις. Σε ποσότητα οι πραγματικά εξαιρετικές κυκλοφορίες ήταν κάπως μειωμένες, αλλά υπήρξαν πάμπολλες που μου έκαναν σαφώς όμορφη παρέα τις περισσότερες στιγμές αυτών των 365 ημερών. Επίσης υπήρξε περισσότερη αναζήτηση παλαιότερων κυκλοφοριών που είχα καιρό να κάνω. Γενικά άκουσα πολύ περισσότερη μουσική φέτος, παρά την γενική έλλειψη χρόνου. Θα ήταν καλό να συνεχιστεί αυτή η συνήθεια. Θα ήθελα να καταφέρω να ασχοληθώ και περισσότερο με αυτό εδώ το μέρος, αλλά ακόμα είναι νωρίς για τόσα σχέδια. Μην το παρακάνουμε.
Ο σκοπός όμως αυτού του post είναι άλλος και είναι καιρός να ξεκινήσουμε να ασχολούμαστε με αυτόν.
01. Nick Cave & The Bad Seeds – Push The Sky Away
02. Motorpsycho – Still Life With Eggplant
03. Boards Of Canada – Tomorrow’s Harvest
04. James Murray – The Land Bridge
05. Darkside – Psychic
06. Fire! Orchestra – Exit
07. Esmerine – Dalmak
08. Chris Forsyth – Solar Motel
09. Tim Hecker – Virgins
10. Rafael Anton Irisarri – The Unintentional Sea
11. Piano Interrupted – The Unified Field
12. Bardo Pond – Peace On Venus/Rise Above It All
13. Graveyard Tapes – Our Sound Is Our Wound
14. Little Women – Lung
15. Jasper TX – An Index Of Failure
16. Saltland – I Thought It Was Us But It Was All Of Us
17. London Grammar – If You Wait
18. Olafur Arnalds – For Now I Am Winter
19. Julia Holter – Loud City Song
20. Brokeback – Brokeback And The Black Rock
φέτος έχω περισσότερα κοινά με οπαδούς Pearl Jam παρά με σένα, ψάξου φίλος!
που είναι το *AR;;
Ελπίζω ότι δεν θα διαταρράξει τις σχέσεις μας αυτή η αναίσχυντη απόκλιση από μεριάς μου. Τι να κάνεις, άνθρωποι είμαστε και σφάλλουμε. Του χρόνου υπόσχομαι να έχω τουλάχιστον 6 noise κυκλοφορίες στη λίστα μπας και εξιλεωθώ. Όσο για το *AR, το άκουσα πρώτη φορά πριν καμιά βδομάδα και το έχω ακούσει 4-5 φορές σύνολο. Ίσως θα μπει κάποια στιγμή στη λίστα αυτών-που-θα-μπορούσαν-αλλά-δεν.