κυριακίτιδα, η.

Εξωφρενικά βαρετό 24ωρο. Έχω διαβάσει κάμποσο. Έχω βγει μια σύντομη βόλτα στην ευρύτερη γειτονιά. Έχω πιει τρεις καφέδες. Έχω διαβάσει την Ελευθεροτυπία. Έχω φάει για μεσημέρι. Βράδυ δεν τρώω εδώ και λίγες εβδομάδες, λέω απόψε να με κεράσω ένα σουβλάκι. Έχω κάμει ένα μίνι απολογισμό του Μαϊου, μια μέγκα αποτίμηση του 2009 έως τώρα, ένα ούμπερ πλάνο για το 2009 από εδώ και έπειτα. Έχω ξεθάψει το Dopesmoker και το Geogaddi και αν συνεχιστεί αυτό το πράμα μέχρι πιο αργά θα βάλω Migala. Και οι Migala δεν κάνουν καλό σε τέτοιες φάσεις, σου το λέω να το ξέρεις. Σκέφτηκα να ξυριστώ. Και είναι ακόμα Κυριακή ρε γαμώτο. Είχα πολύ καιρό να περιμένω να έρθει η Δευτέρα τόσο. Κάτι, κάποιος, κάπως στράβωσε θεμελιωδώς, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Άλλο ένα τσιγάρο.

Το Dopesmoker δεν κυκλοφόρησε για να σώσει τον κοσμάκη από την κυριακίτιδα, είμαι πεπεισμένος.

Σκάω, πάω για διάβασμα. Μπορεί να μην κάνει διαφορά αφού φυσικά δεν έχω την παραμικρή όρεξη για περισσότερο διάβασμα αλλά θα νοιώθω λιγότερο μαλάκας. Ή τέλος πάντων θα έχω ένα λόγο να νοιώθω λιγότερο μαλάκας. Αντικειμενικά.

Κατάρες.

~ από νάθινμαν στο 31 Μαΐου, 2009.

Ένα Σχόλιο to “κυριακίτιδα, η.”

  1. Το Dopesmoker είναι ένα από τα πιο καλοκαρινά σάουντρακ για μπάρμπεκιου.ΟΛΕΣ oι άλλες απόπειρες ακρόασης του,είναι σαν να πίνεις ούζο μόνος σου.

Σχολιάστε