ημερολογιακό

Ο μήνας της εκκρεμότητας. Σωθικά, συκώτι, στριφογύρισμα, ύπνος ποτέ. Προχωράμε στο δρόμο, κάνει ζέστη, να πάμε που παίζουν οι DEAF CENTER στο Βερολίνο. Κοτζάμ Ευρώπη μένουμε. Διαδηλώσεις. Λαϊκή μουσική στα παράλια της Αττικής, αυτοακρωτηριασμός επιπέδου δύο. Φτηνό αλκοόλ. Λάθος, δωρεάν αλκοόλ. Όλα λάθος. Η θάλασσα στις τρεις τη νύχτα. Νικάμε σε κόντρα, επιστροφή. Παντού ελληνική λεβεντιά, ψυχή, dna, προϊόντα, γείτονες, τσαμπουκάς, όλα ελληνικά, μην τους πεις για ελληνικό νόμισμα μόνο, είναι υπερήφανοι. Θα έχει και η Κ. σπίτι να μας φιλοξενήσει, έλα, σπάνια παίζουν, δεν έχω λεφτά βέβαια, αλλά πάμε. Κάνει ζέστη και όλα τα σκυλιά είναι συμπαθητικά. Αδικία.

Πάμε, πάμε, σκέψου

Κίτρινο αλκοόλ, καλύτερο, αθηναϊκός ουρανός, ζέστη, σκυλιά, εκκρεμότητα, αδικία, άγχος, να πάμε έξω. NBA JAM. Μοιάζει με ποιήμα του Μπογδάνου. Άνθρωποι, δέκα κουβέντες, μάνες, yo. Ύπνος ποτέ. Αύριο βάφτιση. Αδικία. Καλά το σκεφτόμαστε, είναι τον άλλο μήνα άλλωστε, ακριβώς σε ένα μήνα, παίζει να βρούμε εισιτήρια. Του Βασίλη του αρέσει η Γεωργία, αλλά είναι μαζί με μια κοπέλα. Και οι δύο, αλλά όχι με την ίδια. Ο Νίκος θα ανέβει στην Καρδίτσα. Πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Ξημερώνει, επιστροφή, αποχαιρετισμοί, κίνηση τηλεφωνάκι με το χέρι, να πάμε Βερολίνο

Μετρό, ζωγραφισμένα παιδιά στο πρόσωπο, τσακωμοί, αναμονή, ζέστη, επαναφορά του άρθρου με τα δέκα άλυτα μυστήρια του μετρό στο μυαλό, δεξιά και αριστερά τίποτα άλυτο εδώ, αδικία, κυρία κουβαλάει γλαστράκι επιπέδου τρία, ίσως μπαμπού, ήχος αποφόρτισης κοννεκτγιοτσάρτζε, ξεκινάμε, ύπνος τώρα.

Ξύπνημα αεροδρόμιο, καφές μονός ελληνικός παρακαλώ, αεροσυνοδός, κίνηση για το γνωστό σποτ, ήλιος, κανένα αεροπλάνο να φεύγει, κανένα να έρχεται επίσης, ήρθα με δύο ώρες καθυστέρηση για μέγιστη έκθεση σε στιγμιότυπο.

Εκκρεμότητες
Ένα εισιτήριο για την επόμενη πτήση. Για Deaf Center. Παρακαλώ. Ύπνος ποτέ

~ από kiwiknorr στο 21 Ιουνίου, 2015.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: